BV&T Effectief Leidinggeven

Cursus Effectief Leidinggeven

Bij BV&T koopt u eenvoudig uw bedrijfsopleidingen in. Wij verzorgen hoogwaardige opleidingen, waarbij u de trainer/docent inhuurt. U kennis opname is hierbij maximaal en praktijkgericht. U verspilt geen onnodige tijd door bijvoorbeeld te reizen. De opleiding wordt samen met u opgemaakt en binnen uw organisatie verzorgd. "BV&T altijd in de buurt"

Deze zeer praktijkgerichte training voor leidinggevenden heeft een overzichtelijk en zeer praktijkgericht programma. Alle essentiƫle kennis en vaardigheden, die u nodig heeft om een goede invulling te geven aan uw rol als leidinggevende, komen aan de orde. In deze training maakt u voortdurend de koppeling van de relevante managementconcepten naar uw eigen praktijk. De bijeenkomsten zijn zeer afwisselend en uitdagend. U gaat concreet oefenen met praktijksituaties. Tussen de bijeenkomsten door werkt u aan praktijkgerichte opdrachten.

 • De in-company werkwijze voor de Cursus Effectief Leidinggeven

  Bedrijfstrainingen () of ook wel in-company opleidingen worden veel ingekocht om het maximale uit de Cursus Effectief Leidinggeven te halen en daarbij geen tijd te verspillen. De trainers van BV&T zijn gespecialiseert om uw gekozen opleiding "Cursus Effectief Leidinggeven" tot een waar succes te maken. Met een in-company opleiding bent u verzekerd dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal optimaal aansluiten op uw wensen en dat op de beste wijze gebruik wordt gemaakt van de opleidingstijd. BV&T traint binnen uw organisatie of op een locatie van uw keuze, maar het kan ook op één van onze trainingslocaties door heel Nederland dus ook in uw plaats: .

  Blijvende gedragsverandering
  Tijdens de opleiding stimuleert de trainer de deelnemers om de opgedane kennis en vaardigheden van de Cursus Effectief Leidinggeven ook na het traject blijvend toe te passen. Gedurende en na afloop van de training geeft de trainer u tevens terugkoppeling, zodat de in gang gezette ontwikkelingen in de praktijk kunnen worden gewaarborgd.

  Aantrekkelijk investeringsvoordeel
  In Company opleidingen bieden aantrekkelijke investeringsvoordelen. BV&T werkt met een vast dag(deel) tarief voor In Company trainingen, veelal minder dan de investering van een open training of opleiding.

  Meer informatie
  Voor al uw vragen over Maatwerk - In Company omtrent Cursus Effectief Leidinggeven of het maken van een oriënterende afspraak kunt u contact opnemen en bellen naar 088-7744333.

 • De juiste investering, Een eerste indicatie betreft de kosten/prijs

  Zijn er binnen uw organisatie meerdere medewerkers met ongeveer dezelfde leervraag voor Cursus Effectief Leidinggeven? Dan is een groepsopleiding voor deze Cursus Effectief Leidinggeven de ideale optie. BV&T traint op alle niveaus in elke organisatie. Wij maken elke opleiding opmaat, hierbij kunnen we accenten leggen op de door u aangegeven onderwerpen. De praktijk en maatwerk is het uitgangspunt . Zo ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Met BV&T verzorgt met veel passie deze Cursus Effectief Leidinggeven. U krijgt antwoord op iedere opleidingsvraag met als resultaat een uniek, voor u op maat gemaakt opleidingstraject met daarbij altijd een flexibele agenda (strippenkaart).

  Verwachte startdatum : In-company minimaal: twee/drie weken Huidige datum:(05-02-2016).
  Groepsindeling: 2 tot 12 deelnemers per groep.
  Afstemming: Uw doelstelling, (maatwerk).
  Planning: 2 dagdelen. (Wekelijks? Strippenkaart.)
  In-Company Investering: € 1980,- Groepsprijs. (Eén prijs voor de hele groep)
  Deelnemersprijs: € 119,- vanaf derde deelnemer!
  Uw gekozen Cursus Effectief Leidinggeven.


Het programma:

 • effectief leidinggeven (stijlen);
 • beginner tot professional van het leidinggeven;
 • stimulerend en situationeel;
 • doelgerichte communicatie;
 • het motiveren van uw afdeling;
 • effectief tijdmanagement;
 • het toepassen van invloedsmodellen voor de leidinggevende;
 • effectief delegeren als leidinggevende;
 • persoonlijk actieplan, do`s & don`ts.


Het resultaat:

Wanneer u deze Cursus Effectief Leidinggeven heeft gevolgd staat u steviger in uw schoenen en kunt u een afgewogen keuze maken. U bent op de hoogte van de belangrijkste principes over het blijvend aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers. Daarbij heeft u inzichten verworven in de belangrijkste basiskrachten van het management. U bent in staat om uw medewerkers beter te motiveren en te coachen. Daarbij weet u wat de kracht van leiderschap is en hoe u dit verder kunt ontwikkelen en vormgeven. U heeft geleerd hoe u verschillende types medewerkers binnen uw organisatie kunt onderscheiden. Tot slot weet u na afloop van deze training hoe u uw medewerkers kunt begeleiden in hun loopbaanplanning. Om dit resultaat te behalen maken vooraf aan de training een uitgebreid plan van aanpak waarin de eindtermen worden opgenomen.

BV&T opleiding & advies biedt resultaatgerichte opleidingen aan met als doel positieve verandering. We ondersteunen u met de juiste afstemming van deze Cursus Effectief Leidinggeven. Door tijdens de opleiding de deelnemers voordurend te spiegelen, te observeren en gevraagd van feedback te voorzien. Hierbij krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen gedrag.


Print: Cursus Effectief Leidinggeven.

Print deze opleiding.