BV&T biedt incompany trainingen aan voor bedrijven. Lees hier onze recente ontwikkelingen.

Recente ontwikkelingen bij BV&T


Training Bewustwording

Bewustwording

Wilt u weten waarom u op een bepaalde manier handelt? Dan heeft BV&T een geschikte training voor jou, namelijk de training Bewustwording. Wordt bewust van uw vorming, uw normen en waarden en de achterliggende opvattingen die een rol spelen in uw dagelijks leven.

IN-House BV&T - Nieuws

Taaltrainingen en vertalen

Taaltrainingen en vertaalwerkzaamheden

Naast het verzorgen van taaltrainingen, doet BV&T sinds kort ook vertaalwerkzaamheden. Wij kunnen u helpen met het vertalen van zowel handboeken, beleidsstukken als ook volledige websites.

Bedrijfstraining BV&T - NieuwsIncompany trainingen op maat

Trainingen op maat

Bij BV&T kunt u terecht voor trainingen die aansluiten bij uw organisatie. U bepaalt wat de inhoud is en wanneer de training zal plaatsvinden. Dit betekent dat u zelfs meerdere trainingen kunt combineren. Wilt u advies welke trainingen bij uw wensen passen? BV&T staat u graag te woord.

Bedrijfstraining nieuws, ontwikkelingen, incompany, trainingen, bedrijftrainingen, vertalingen, trainingsbureau, training, actueel, bedrijven, docent, trainer, opleiding, cursus, cursussen, organisatie

Haal het maximale uit uw zelf

Samen staan we sterk!

Welke factoren zijn er nodig om een succesvol team te creëren? BV&T kan u helpen. Wij bieden teambuilding trainingen aan waarin educatie en activiteiten goed samengaan. Wij stemmen de inhoud van de dag met u af en zullen zorgen voor een plezierige en onvergeetbare dag.

Medewerker training BV&T biedt incompany trainingen aan voor bedrijven. Lees hier onze recente ontwikkelingen.

Effectieve trainingen met een opmerkbaar resultaat!

Wanneer u een training aanvraagt voor uw medewerkers is het doel vaak dat zij bepaalde dingen anders gaan doen wanneer zij weer aan het werk zijn. Zij zullen de vaardigheden die zij geleerd hebben in de dagelijkse praktijk moeten toepassen. Wij krijgen vaak als feedback dat onze klanten de verbeteringen in de performance van hun medewerkers en organisatie duidelijk opmerken. Dit betekent dat de deelnemers de theorie succesvol in de praktijk kunnen toepassen. Onze trainers die de trainingen verzorgen vanuit passie hebben ons in combinatie met onze praktijkgerichte aanpak de laatste tien jaar al 98% tevreden klanten opgeleverd.

Nieuw: Bedrijfsonderzoeken van BV&T

Taal Trainingen BV&T - Nieuws

Kies betrokken medewerkers voor een betere kwaliteit

Tevredenheid is goed, maar betrokkenheid is beter. Betrokken medewerkers zullen namelijk meer klanten aan uw organisatie binden en voor een betere kwaliteit en meer winst zorgen, terwijl niet betrokken medewerkers enkel werken om de tijd te vullen. Uit onderzoek is echter gebleken dat maar liefst 91% van de medewerkers in Nederland niet betrokken is bij zijn organisatie. Door middel van een betrokkenheidsonderzoek krijgt u inzicht in de mate waarin uw medewerkers zich verbonden voelen met uw organisatie en hoe u deze betrokkenheid kunt vergroten.

Bedrijfstraining BV&T biedt incompany trainingen aan voor bedrijven. Lees hier onze recente ontwikkelingen.

De manier om klanten te krijgen en te behouden

Met een klanttevredenheidsonderzoek krijgt u inzicht in hoe uw klanten u beoordelen en wat zij van uw organisatie vinden. Door middel van een klanttevredenheidsonderzoek kunt u namelijk exact meten hoe de klant uw organisatie beoordeelt. Het onderzoek brengt de sterke en zwakke kanten van het dienstverleningsproces in kaart en laat zien waar uw klanten behoefte aan hebben. Laat de klant ervaren dat hij koning is, en zorg ervoor dat ze blijven terugkomen bij uw organisatie.

IN-Company nieuws, ontwikkelingen, incompany, trainingen, bedrijftrainingen, vertalingen, trainingsbureau, training, actueel, bedrijven, docent, trainer, opleiding, cursus, cursussen, organisatie

Verhoog de tevredenheid van uw medewerkers

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek richt zich op de verwachtingen, ervaringen en wensen van uw medewerkers. Met behulp van dit onderzoek is het mogelijk om erachter te komen wat uw medewerkers ervaren. Wat vinden zij van de manier van samenwerken en hoe ervaren zij hun werkzaamheden? Middels dit onderzoek krijgt u inzicht in wat uw medewerkers als knelpunten ervaren en waar zij tijdens hun werkzaamheden tegenaan lopen. Daarbij geeft u aan bereid te zijn om naar hen te luisteren over hoe zij hun werk ervaren.