Over BV&T - Praktijkgerichte Incompany Trainingen

Over BV&T

BV&T is een advies- en trainingsbureau dat incompany bedrijfstrainingen verzorgd. Kijk op onze website voor meer informatie.

Leren vanuit de praktijk

BV&T staat voor Bedrijfscondities, Verbetering en Talen. Wij zijn een advies- en trainingsbureau dat gedreven is om het verschil te maken binnen uw organisatie. Dit realiseren wij aan de hand van onze trainingen en bedrijfsonderzoeken. Het stimuleren van uw medewerkers in hun praktijkomgeving is onze uitdaging. Wanneer u een training bij ons aanvraagt, zal deze daarom incompany gegeven worden. Dit houdt in dat onze trainer naar uw bedrijf toe komt om de training te verzorgen. Op deze manier kunnen de deelnemers aan onze trainingen vanuit hun praktijksituatie leren waardoor zij het geleerde vervolgens gemakkelijk in hun werkzaamheden kunnen toepassen. Tevens worden onze trainingen maximaal op uw bedrijf afgestemd. Bij BV&T bepaalt u wat de inhoud van de training wordt en wanneer de training gaat plaatsvinden.

Waar kunt u op rekenen bij BV&T?

Onze bevoegde trainers weten tijdens de training het maximale uit uw medewerkers te halen. Zij leren de deelnemers hun eigen verantwoordelijkheid kennen en om in zichzelf te geloven.

Door de deskundigheid van onze trainers en medewerkers kunnen wij uw organisatie voorzien van verschillende tools. U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of advies voor uw organisatie.

Bij ons betaalt u een groepsprijs voor een incompany training! Dit is vele malen voordeliger dan een prijs per deelnemer. Wanneer u bij een training bij 'Prijs' kijkt, kunt u eenvoudig de prijs berekenen.

Vaste medewerkers van ons hoofdkantoor

Over BV&T - Praktijkgerichte Incompany Trainingen trainingen, incompany, training, cursus, trainingsbureau, bedrijven, bedrijfstrainingen, maatwerk, teambuilding, praktijkgericht, bedrijfsonderzoeken, trainer, trainers, docenten, cursussen, werkwijze, taaltrainingen, organisatie

Ingrid Boerman opleidingsdeskundige en begeleiding van training trajecten.

Ingrid Boerman

Accountmanager en relatiebeheer

Bo Post lesstof, training en ontwikkeling maatwerk. (training on the job)

Bo Post

Onderwijsdeskundige en lesstofontwikkelaar

Rianne Kruithof verantwoordelijk voor training en ontwikkeling.

Rianne Kruithof

Administratie

GBoerman in-company training en begeleiding van directie en mt (Management Teams)

Gerdinand Boerman

Opleidingsfunctionaris en belast met het dagelijks bestuur.

Recente trajecten


Informatiestromen, najaar 2022

Wij hebben Waterbedrijf PWN Noord-Holland met onze trainingen geholpen om de communicatielijnen weer op scherp te zetten.

VIP Trainingen, 2021-2022

De Koninklijke Luchtmacht traint al jaren bij BV&T. De afkorting 'VIP' staat voor: vergader- en instructievaardigheden en presentatietechnieken.

Vertalingen, 2021-2023

Naast het verzorgen van trainingen, vertalen wij ook websites voor bedrijven. Zo hebben wij voor Van der Lee Seafish hun website naar zes talen tegelijk vertaald!

Teambuilding, voorjaar 2022

Wij hebben voor Hectas BV meerdere teambuildingdagen georganiseerd. Door hier continuiteit in te houden, houdt de organisatie de lat hoog.

Leidinggeven, 2013-heden

Wij hebben voor verschillende organisaties langdurige leiderschapstrainingen verzorgd.

Taaltrainingen, doorlopend

Welke taaltraining u ook wenst, BV&T biedt hem aan! TU Delft is een van onze vaste afnemers op het gebied van taaltrainingen.