BV&T - Overzicht van al onze Incompany Trainingen

Overzicht van al onze trainingenBV&T biedt incompany trainingen aan voor bedrijven. Bezoek onze website om ons trainingsaanbod te bekijken.

Incompany Trainingen

BV&T biedt veel verschillende incompany trainingen aan. Hieronder vindt u een overzicht van al onze trainingen. Naast deze trainingen bieden wij ook maatwerkprogramma's aan. Bij deze programma's staat slechts het eerste idee van de training vast. U kunt dan in overleg met ons zelf bepalen wat de inhoud van de training wordt en hoe het trainingsprogramma eruit komt te zien.Trainers met veel praktijkervaring


BV&T biedt incompany trainingen aan voor bedrijven. Bezoek onze website om ons trainingsaanbod te bekijken.trainingen, incompany, training, cursus, cursussen, trainingsaanbod, opleidingen, opleiding, trainer, trainingsprogramma, leidinggeven, logistiek, communicatie, taalcursus, taaltraining, trainingsbureau, inhouse, bedrijfstrainingen

BV&T werkt samen met een groot aantal trainers en docenten die veel praktijkervaring hebben. Naast het beschikken over de juiste didactische vaardigheden, vinden wij het erg belangrijk dat zij weten hoe het er binnen bedrijven aan toe gaat. Wij zijn van mening dat zij hierdoor de deelnemers beter kunnen begeleiden en meer begrip voor de werksituatie van de deelnemers hebben. Onze trainers en docenten ondersteunen de deelnemers om in hunzelf te geloven en om hun eigen capaciteiten te leren kennen. Zij geven gerichte feedback en zullen u in elke training maximaal begeleiden.

Recente trajecten

trainingen, incompany, training, cursus, cursussen, trainingsaanbod, opleidingen, opleiding, trainer, trainingsprogramma, leidinggeven, logistiek, communicatie, taalcursus, taaltraining, trainingsbureau, inhouse, bedrijfstrainingen

DISC Parkmobile

Parkmobile

BV&T heeft al meerdere trainingen verzorgd aan Parkmobile. Daarnaast hebben zij de DiSC-persoonlijkheidsanalyse door ons laten afnemen. Door middel van deze analyse komt u meer te weten over bijvoorbeeld het gedrag als leidinggevende, maar gaat u ook het gedrag van uw medewerkers en contacten beter herkennen.

Organisatiebreed De Veste

Woningstichting De Veste

BV&T heeft een organisatiebreed onderzoek verricht bij Woningstichting De Veste. Het doel van dit onderzoek was dat elke medewerker de laatste stand van zaken kent en deze voor haar klanten direct klaar heeft staan. Dit heeft de betrokkenheid van de medewerkers verhoogd en gezorgd voor een hogere klanttevredenheid.

Scania Trainingen

Scania Zwolle.

Een heel team onder handen nemen, hoe doe je dat? BV&T verzorgt al jaren opleidingen bij Scania Zwolle. De deelnemers hieraan worden voorbereid op een leidinggevende taak in de logistiek. Tijdens de opleiding ontwikkelen zij hun vaardigheden als leidinggevende en vergroten zij hun logistieke kennis.