BV&T verzorgt incompany trainingen aan bedrijven. Daarnaast verrichten wij ook bedrijfsonderzoeken op maat. Kijk op onze website voor meer informatie.

Wat kan BV&T voor u betekenen?

BV&T verzorgt incompany trainingen aan bedrijven. Daarnaast verrichten wij ook bedrijfsonderzoeken op maat. Kijk op onze website voor meer informatie.BV&T verzorgt incompany trainingen aan bedrijven. Daarnaast verrichten wij ook bedrijfsonderzoeken op maat. Kijk op onze website voor meer informatie.

BV&T verzorgt incompany opleidingen, trainingen en cursussen aan bedrijven. Deze opleidingen, trainingen en cursussen zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit en inzetbaarheid van uw medewerkers en/of uzelf. Het breed opleiden van uw medewerkers is van groot belang voor uw bedrijf in zijn volle omvang. Hierdoor kunt u de kwaliteit van uw bedrijf verbeteren en uw klanten tevreden houden. Met een uitgebreid programma van opleiding- en trainingsproducten biedt BV&T op effectieve wijze professionele dienstverlening aan waarmee uw bedrijf, uw management en uw medewerkers de toekomst flexibeler tegemoet kunnen zien.


Onze Diensten

Volledig afgestemd op uw organisatie

BV&T verzorgt incompany trainingen aan bedrijven. Daarnaast verrichten wij ook bedrijfsonderzoeken op maat. Kijk op onze website voor meer informatie.


"Hoe kun je klantvriendelijk communiceren?" "Hoe kunnen wij de samenwerking in ons team verbeteren?" "Hoe breng ik bedrijfsprocessen in kaart en hoe geef ik dit duidelijk weer in een rapport?" Dit soort vragen horen wij dagelijks. BV&T helpt u graag met uw leervragen. Wanneer u een training bij ons aanvraagt, zult u vooraf aan de training een doelstellingsformulier ontvangen. Hierin geeft u aan wat u graag zou willen leren in de training. Vervolgens zetten wij dit om in een gedegen plan van aanpak. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de training aansluit op uw wensen.Geen leermoment, maar een leerproces

maatwerk, incompany, trainingen, training, op maat, bedrijfsonderzoeken, opleidingen, cursussen, cursus, trainingsproducten, rapportage, bedrijfstraining, bedrijfsonderzoek, organisatie, management, inhouse


Bij BV&T vinden we dat leren geen moment is, maar een proces. Het advies wat wij geven is dan ook om niet in enkele dagen een training te volgen, maar om een training over hetzelfde aantal dagen over meerdere weken te verspreiden. Hierdoor zal de kennis beter opgenomen worden. De deelnemers kunnen het geleerde direct toepassen in hun dagelijkse praktijk, en wanneer zij vragen hebben kunnen zij die de volgende trainingssessie stellen.

Gedurende de training heeft u rechtstreeks contact met de trainer of docent. Zelf wanneer u op uw werk bent of thuis met een vraag zit, kunt u de trainer of docent bereiken. Daarnaast kunt u via mailing met andere deelnemers discussieren in de discussiegroepen van BV&T over dezelfde leerstof. Tijdens de contacturen is er persoonlijke aandacht, een luisterend oor en een didactische uitwisseling. Er is tijd voor het maken van proefexamens en gelegenheid om de leerstof te herhalen.Bedrijfsonderzoeken op maat

BV&T verzorgt incompany trainingen aan bedrijven. Daarnaast verrichten wij ook bedrijfsonderzoeken op maat. Kijk op onze website voor meer informatie.


Naast trainingen biedt BV&T ook bedrijfsonderzoeken aan. U kunt bij ons onder andere terecht voor een klanttevredenheidsonderzoek, medewerkerbetrokkenheidsonderzoek of medewerkertevredenheidsonderzoek. Omdat elke organisatie anders is, worden onze bedrijfsonderzoeken ook worden op maat gemaakt. Dit houdt in dat het onderzoek en de vragen volledig op uw organisatie afgestemd worden. Gedurende het onderzoek zult u rechtstreeks contact met BV&T hebben. Daarnaast zult u na afloop een rapportage ontvangen met daarin de resultaten en aanbevelingen. Voor meer informatie over onze bedrijfsonderzoeken, kunt u kijken op deze pagina.