BVT Opleiding Advies Privacy Voorwaarden Informatie

Privacystatement

BVT Opleiding Advies Privacy Voorwaarden Informatie Persoonsgegevens. U kunt zich altijd wenden bij Centrale Aanmelding en Intake.


privacy

Wat doet BV&T met uw gegevens?


Inleiding

BV&T opleiding & advies is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. BV&T opleiding & advies houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is BV&T opleiding & advies, Buitenbree 12 9403 JJ te Assen. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd te Den Haag.


Persoonsgegevens

BVT, Opleiding, Advies, Privacy, Voorwaarden, Informatie, Persoonsgegevens, Centrale, Aanmelding, Intake, statement

In het kader van onze dienstverlening (wanneer u een traject boekt, inschrijft voor een cursus, lesmateriaal bestelt, gebruik maakt van onze (interactieve) diensten of anderszins contact heeft met BV&T opleiding & advies ) legt BV&T opleiding & advies gegevens vast. BV&T opleiding & advies gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van BV&T opleiding & advies en eventueel gelieerde bedrijven op de hoogte te houden. Hierbij tracht BV&T opleiding & advies rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij BV&T opleiding & advies, t.a.v. CAI Centrale Aanmelding en Intake, Buitenbree 12, 9403 JJ te Assen. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.


Surfgedrag

Op de website van BV&T opleiding & advies worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan BV&T opleiding & advies haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.


BV&T opleiding & advies en andere websites

Op de site van BV&T opleiding & advies treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. BV&T opleiding & advies kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.


Wijzigingen

BVT Opleiding Advies Privacy Voorwaarden Informatie BVT, Opleiding, Advies, Privacy, Voorwaarden, Informatie, Persoonsgegevens, Centrale, Aanmelding, Intake, statement

BV&T opleiding & advies behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van BV&T opleiding & advies.