088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Specifieke BV&T Weetjes

Lesopbrengst is onze specialisatie.

BV&T opleiding en advies is gespecialiseerd in het ontwikkelen van medewerkers op iedere denkbare werkvloer in iedere gewenste taal. Met onze praktijkgerichte aanpak en de expertise van de docenten en trainers richten wij het lesprogramma in samenwerking met u zodanig in dat voorafgestelde leerdoelen op interactieve leerwijze behaald worden. U kunt hierbij denken aan de cursus (Lessen Duits).

Uw Keuze Cursus of Workshop

Het programma voor alle gewenste trainingen worden vooraf geheel afgestemd op de organisatie en persoonlijke leerdoelen er wordt er samen met u gekeken waar de kracht van de kwaliteit, kennis em vaardigheid van uw medewerkers naar een hoger niveau gebracht kunnen worden.

Training met ONLINE ondersteuning

BV&T werkt tevens met een online e-learning programma, genaamd Question Degree, vanuit deze digitale leeromgeving kunnen de deelnemers ook na de afronding van de cursus de theorie blijven herhalen en opfrissen, middels toetsen en werkinstructies en andere werkgerelateerde oefeningen.

Passende Training Offerte

Een tweede werkwijze is dat er op aanvraag een passende offerte wordt opgestuurd, welke in een nadere kennismaking geheel op de organisatie en persoonlijke leerdoelen van de medewerkers nader wordt afgestemd. Bij de offerte wordt een intakeformulier toegevoegd, welke door de deelnemers wordt ingevuld, deze input wordt meegenomen in de kennismaking welke op uitnodiging van u zal plaatsvinden.

Overzichtelijke Maatwerk Trainingen

De werkwijze van BV&T opleiding en advies overzichtelijk weergegeven: De eerste stap naar een succesvol resultaat is de kennismaking en afstemming vooraf, waarin we u kunnen laten zien wat wij te bieden hebben en hoe wij samen uw leerdoelen omzetten in een kwaliteitsverbetering.