088-7744333

Logo BVT opleiding advies

450 klanten zijn al uitermate tevreden!
Een kleine opsomming..

 • ABFyslan Opleidingsbureau voor werkend Nederland.  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Graag veel praktijk opdrachten tijdens de training.
 • ASML Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Hoe wordt ik snel beter in mijn vak. .
 • Abbott Personeel . Groepsverband tot 8 personen.  Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.  workshop voor bijvoorbeeld enkele dagdelen.
 • Actium Opleidingsbureau voor werkend Nederland.  Gerelateerde opleidingen eenvoudig in te kopen. .  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.
 • AkzoNobel Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.  Personeel . Groepsverband tot 8 personen.  workshop voor bijvoorbeeld enkele dagdelen.
 • AlkorDraka  workshop voor bijvoorbeeld enkele dagdelen.  Effectief trainen van het personeel .  Hoe wordt ik snel beter in mijn vak. .
 • Anatoro Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.  Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.
 • AnsaldoThomassen Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Effectief trainen van het personeel .
 • Arcadis Gerelateerde opleidingen eenvoudig in te kopen. .  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Graag veel praktijk opdrachten tijdens de training.
 • Artworkers Graag veel praktijk opdrachten tijdens de training.  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Effectief trainen van het personeel .
 • AsiaExpress Personeel . Groepsverband tot 8 personen.  Gerelateerde opleidingen eenvoudig in te kopen. .  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.
 • BelLeerdammer Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Opleidingsbureau voor werkend Nederland.  Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.
 • Bemisma Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  Vorming voor het personeel tijdens de training.  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.
 • Glemecon Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  workshop voor bijvoorbeeld enkele dagdelen.  Vorming voor het personeel tijdens de training.
 • HaagseHogeSchool  workshop voor bijvoorbeeld enkele dagdelen.  Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.
 • Heijmans Graag veel praktijk opdrachten tijdens de training.  Hoe wordt ik snel beter in mijn vak. .  Opleidingsbureau voor werkend Nederland.
 • HellyHansen Hoe wordt ik snel beter in mijn vak. .  Graag veel praktijk opdrachten tijdens de training.  Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.
 • Ncoi Hoe wordt ik snel beter in mijn vak. .  Vorming voor het personeel tijdens de training.  Effectief trainen van het personeel .
 • Parkmobile  workshop voor bijvoorbeeld enkele dagdelen.  Personeel . Groepsverband tot 8 personen.  Vorming voor het personeel tijdens de training.
 • Philips Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  Gerelateerde opleidingen eenvoudig in te kopen. .  Opleidingsbureau voor werkend Nederland.
 • RijksOverheid Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Vorming voor het personeel tijdens de training.
 • Scania Vorming voor het personeel tijdens de training.  Effectief trainen van het personeel .  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.
 • Schiphol Wij Trainen ook inhouse en geven workshops ook in  Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.  Personeel . Groepsverband tot 8 personen.
 • Setra Vorming voor het personeel tijdens de training.  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.  Effectief trainen van het personeel .
 • TUDelft Hoe wordt ik snel beter in mijn vak. .  Opleidingsbureau voor werkend Nederland.  Vorming voor het personeel tijdens de training.
 • Volter Maatwerk voor een scherpe eerlijke prijs, incompany cursussen handig in te kopen.  Personeel . Groepsverband tot 8 personen.  Oefeningen met de training in de praktijk door een goed coachingbureau.

BV&T uw incompany opleider door heel Nederland. Bedrijven huren onze docenten en trainers in omdat wij door vele jaren ervaring weten wat de echte praktijk is. Deskundig en inhoudelijk weten wij wat kennis overbrengen is. Leren vanuit de praktijk staat bij ons voorop. De docent - trainer kan tal van dagelijkse praktijk voorbeelden zo aanhalen tijdens de cursus of training. Ook het persoonlijke doelstellingsformulier, welke de deelnemers vooraf aan de training invullen komt ruimschoots aanbod in de training. Tijdens de bijeenkomsten zullen er dan ook veel oefeningen vanuit de dagelijkse praktijk worden aangedragen. Kennis moet beklijven is ons uitgangspunt. BV&T is mede leverancier van Question Degree, de online tool waarin enquetês, e-learning en instructievaardigheden zelfstandig door bedrijven kunnen worden ingezet. BV&T biedt u daarbij alle gewenste ondersteuning.

Wat maakt leren zo uniek? Een organisatie die haar personeel trainingen laat volgen zijn flexibeler dan niet getrainde bedrijven. In_company trainingen met hoge kwaliteitsgehalte koop je niet zomaar in. Daar moet een gedegen plan aan ten grondslag liggen. Wij weten als geen ander hoe dit moet. Vijftien jaar ervaring en 450 bedrijven verder, met een score van 9.8. kunt u met een gerust hart zo'n gedegen training inkopen. Leren wordt uniek en resultaatgericht als deze op de dagelijkse praktijk aansluit en meegaat met de veranderingen en ontwikkelingen van de groeiende organisatie. Hiermee weet BV&T zicht te onderscheiden op de markt en zijn wij in alle bescheidenheid trots op. Dit komt mede doordat onze docenten / trainers allemaal gediplomeerd en ruime ervaring hebben in het lesgeven aan volwassenen welke vanuit de dagelijkse werkpraktijk hun kennis willen verhogen en waarborgen. Vraag bij BV&T uw offerte voor uw in-company training aan.