Masterclass 'Doe maar normaal!'

Persoonlijke Aandacht         Masterclasses         Bevoegde Trainers         Gecertificeerd ® Maatwerk & In-Company

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Telefoon 088-7744333

Ja, ik wil advies

Masterclass: 'Doe maar normaal!'

Nederlanders zien zichzelf graag als de norm. Zakendoen in den vreemde is ons niet vreemd. Dat doen wij al eeuwen, en met succes! Toch is er door die eeuwen heen wel het een en ander veranderd. Zo gaat internationaal zakendoen tegenwoordig over wederzijds gewin en niet over het veroveren en uitbuiten van mensen. We spreken veel vreemde talen, maar komen we de ander daarmee ook echt tegemoet?

Als wij onszelf als de norm zien in internationale speelveld en we bogen hierbij grotendeels op ons verleden, hoe bestendig is dat dan voor de toekomst? En wat is de norm? Die typisch Nederlandse norm? En wat kunnen we daarmee in relatie tot andersdenkenden?


In deze masterclass geeft BV&T u het antwoord! Onze deskundige laat u zien hoe u als Nederlander invulling geeft aan uw (zakelijke) communicatie met de rest van de wereld. U ontdekt wat uw kwaliteiten en beperkingen zijn als Nederlander. Geen verhaal over tulpen, klompen en stroopwafels, maar een verhaal over wat voor ons heel logisch is en voor een ander misschien helemaal niet. Denk hierbij aan hoe wij omgaan met planning en tijd. Waar komt dat eigenlijk vandaan? En houdt die strakke planning ook stand als u een afspraak maakt met iemand uit een andere cultuur? En hoe kijken bijvoorbeeld een Braziliaan of een Pool tegen het begrip tijd aan?


Resultaat

Onze deskundige laat u zien wat ervoor nodig is om als Nederlander in den vreemde nog succesvoller te zijn. Uw toekomstige gesprekken met andersdenkenden, bijvoorbeeld klanten, leveranciers en collega's, krijgen direct een ander karakter. U breekt sneller het ijs, creëert meer onderling begrip en bent veel beter in staat om uw doel op een efficiënte manier te bereiken. Kortom: u bent in staat cultuurkloven te overbruggen en cultuurverschillen in uw voordeel te gebruiken.


Duur en intensiteit

De masterclass kan worden gegeven in het Nederlands, Engels en Frans, afhankelijk van de aanwezige doelgroep. Het maximale aantal deelnemers is 40. Het is geen bezwaar als niet alle deelnemers Nederlander zijn. Juist de aanwezigheid van andersdenkenden vergroot de dynamiek in de masterclass. De masterclass is interactief en geeft deelnemers de kans om het geleerde te laten bezinken en, waar nodig, ter discussie te stellen. Kijken naar jezelf werkt ook op de lachspieren. Dus bereid u voor op een enerverende sessie!

Afhankelijk van de actieve betrokkenheid van de deelnemers duurt deze masterclass 1,5 tot 2 uur.


De deskundige

Hilde werkt bij BV&T sinds 2018. Ze is trainer in hart en nieren en gespecialiseerd in het trainen, coach als het gaat om de omgang in en met andere culturen. Zij weet als geen ander wat er nodig is om succesvol te zijn in een internationale omgeving.

'Als trainer, deskundige en coach bij BV&T zet ik mijn enthousiasme in om mensen in beweging te krijgen. Mensen ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, dat is waar al mijn trajecten op gericht zijn. Dit doe ik op een empathische en doelgerichte manier, waarbij het leerproces en plezier van de deelnemers altijd centraal staan.'

Conflicthantering

Deze training sloot 100% aan. Maatwerk is echt de kracht van BV&T trainingen

Externe Coaching

BVT had exact door dat extern beter was voor mij! Ik kon zo in mijn werk ongehinderd mij verbeteren.

Optimale Kennisopname

De trainer stimuleerde mij optimaal dit gaf mij inspiratie. Ik heb nog steeds contact met hem.

Praktijkgericht

Het geleerde kon ik direct toepassen in de praktijk! Dagelijks kan ik nog putten uit het geleerde!

Samenbrengen

De kennis die ik geleerd heb kan ik nu samenbrengen in het MT Team. Hierdoor is ons team hechter!

Processen

Door objectief te kijken naar menselijke processen is het ziekte percentage met 2% gedaald!

Kennisoverdracht

De bevoegde trainers nemen je volledig aan de hand mee voor optimale kennisopname. SUPER

Masterclass

Via de Masterclass konden wij natijd ons inschrijven voor verschillende trainingen. Dit werkt perfect!

Leiderschap

We zijn samen nu echt een TEAM. We worden elke drie maanden nog getraind d.m.v. workshop's.

X
Ja, ik wil advies:
088-7744333
of