088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Onderwijsinstelling BV&T

BV&T is een onderwijs bureau waar bedrijven, organisaties als ook ministeries hun personeel scholen. In-Company Trainingen zijn aan de orde van de dag. BV&T traint dagelijks binnen zeer diverse bedrijven door heel Nederland. Voordat wij tot een opdracht komen plannen wij eerst een telefonische intake waarna de offerte voor uw gevraagde training wordt opgemaakt. BV&T heeft hele scherpe prijzen omtrent ontwikkeling van de mens en organisatie. Na goedkeuring van de offerte komt de projectleidster en docent langs om de onderwerpen en agenda samen met u nader af te stemmmen. Als de agenda staat om de cursus of training te verzorgen hebben de deelnemers de mogelijkheid om de doelstelling van de training in te vullen. De trainer / docent kan van daaruit de lesstof nog beter aanpassen op de persoonlijke leerdoelen en verwachtingen.

Wij zijn van mening dat leren, leren en het ontwikkelen van de mens / deelnemer in stappen moet gebeuren. Kennis moet beklijven en dit doe je wanneer er echte aandacht is voor de deelnemers. Onze docenten / trainers zullen er alles aan doen dat de lesstof stap voor stap wordt overgedragen. De deelnemer moet niet alleen in de schoolbanken zitten maar ook in de praktijk het geleerde uitvoeren. Affectief bezig zijn met de lesstof is daarin belangrijk. Wij streven in de training dan ook naar cognitief, psychomotorisch als ook affectief lesoverdracht. Dit zijn onderwijstermen die altijd voor de docent / trainer van toepassing zijn.

Keurmerk Erkend Adviesbureau

Opleidingschool geclassificeerd
gekeurd / gecertificeerd

''Uit het klanttevredenheidsonderzoek van Erkend Adviesbureau (het keurmerk bureau voor particuliere onderwijsinstellingen), blijkt dat de opdrachtgevers zich positief uitspreken over de trainingsactiviteiten van BV&T Opleiding & Advies. Ook over de samenwerking met deze onderwijsinstelling worden positieve reacties gegeven. Gevraagd naar de sterke kanten noemen deelnemers verschillende punten: het meedenken met de deelnemer en het inspelen op ontwikkelingen zijn belangrijke punten. Ook de flexibiliteit tijdens het trainen en opleiden wordt op prijs gesteld. De te behalen resultaten van de cursus komen goed naar voren, zowel in het voortraject, de uitvoering en in de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De kwaliteit van de trainers en medewerkers, bijvoorbeeld waar het gaat om inspelen op de groep, worden vermeld als sterke punten. Het materiaal is van goede kwaliteit en herkenbaar vanuit de doelstelling van de opleiding of cursus. Oefeningen zijn veelal op de praktijk gericht. Na het traject wordt er goed geevalueerd en verstrekt BV&T naast de certificaten een rapport van bevindingen waar de organisatie het doel van de training kan voortzetten.''

BV&T opleiding & advies

Wat is leren? Leren is het mooie bewustwordingsproces van een mens. In korte tijd iets reproduceren wat je daarvoor hebt gezien, gehoord, gedaan of gelezen. BV&T werkt met 75 professionals die elk hun eigen pedagogische kennis up to date hebben. De docenten en trainers zijn gediplomeerd en werken vanuit passie en persoonlijke bevlogenheid met de ontwikkeling van uw medewerkers. Onze slogan: BV&T De schakel tussen mens en organisatie.


Professionele docenten en trainers
staan voor u klaar.
Ontwikkelen door te blijven leren.